Продажба на климатици Gree, Daikin, Fujitsu - гр. Стара Загора

Климатизация за битови помещения

Климатизация за битови помещения

Промяната на климатичните условия и цената на основните енергоизточници, налагат все по широко използването на климатична техника, както за охлаждане така и все по –широко за отопление .Климатизацията на битовите помещения се осъществява с все по широка гама от възможни съоръжения предлагани от производителите на климатична техника.

Най-новите модели са по-енергийно ефективни, използват фреон щадящ околната среда и включва функции за енергоспестяване, като електронен контрол на температурата, таймер за начало и край на работа, система за пречистване на въздуха и много други удобства за потребителя.

Битовите климатици се предлагат в различни мощности и имат различни възможности за охлаждане и отопление, въздухо пречистване и др. ,като варират от 7000 BTU (2.2 kW) до 30,000 BTU (8.5 kW). От размера на стаята ви  ще зависи мощността на климатика.

"Климакомплект" ЕООД е създадена през 1994 год. със седалище гр. Стара Загора. Основната й дейност е насочена към доставка и монтаж на хладилна и климатична техника. Предлагаме съоръжения за климатизация на битови, офис и производствени помещения, както и централна климатизация на хотели и бизнес сгради на водещите марки климатици Дайкин, Фуджицу, Митсубиши, Чиго и др. Изгражда промишлени средно и ниско температурни хладилни камери и тунели за шоково размразяване.

 

Клима Комплект - продажба на климатици Дайкин, Чиго, Митсубиши, Фуджицу- гр. Стара Загора