Продажба на климатици Gree, Daikin, Fujitsu - гр. Стара Загора
Търси по цена

Таванно/стенни хипер-инверторни климатици FUJITSU NOCRIA

Таванно/стенни хипер-инверторни климатици FUJITSU NOCRIA

FUJITSU GENERAL LTD представят новаторска конструкция отговаряща на най-високите изисквания за дизайн и функционалност, постигащи 6 звезден енергиен рейтинг.

Уникалният дизайн на стеннo-таванните уреди на Fujitsu NOCRIA Z  съчетава предимствата на моделите за стена, както и на тези за таван в един единствен уред.

Пръв самопочистващ се филтър осигуряващ икономия на електроенергия и оптимална работа на съоръжението.

Серийният титаниево-апатитен филтър отстранява цигарения дим и неприятните миризми. Чрез вградената UV функция (ултравиолетови лъчи) се премахват опасните гъбични спори и бактерии, като с това моделът покрива всички хигиенни изисквания.

Показване: Списък / Икони
Показване:

"Климакомплект" ЕООД е създадена през 1994 год. със седалище гр. Стара Загора. Основната й дейност е насочена към доставка и монтаж на хладилна и климатична техника. Предлагаме съоръжения за климатизация на битови, офис и производствени помещения, както и централна климатизация на хотели и бизнес сгради на водещите марки климатици Дайкин, Фуджицу, Митсубиши, Чиго и др. Изгражда промишлени средно и ниско температурни хладилни камери и тунели за шоково размразяване.

 

Клима Комплект - продажба на климатици Дайкин, Чиго, Митсубиши, Фуджицу- гр. Стара Загора