Продажба на климатици Gree, Daikin, Fujitsu - гр. Стара Загора
Търси по цена

Термопомпи за охлаждане отопление и БГВ -DAIKIN Alterma

Термопомпи за охлаждане отопление и БГВ -DAIKIN Alterma

Daikin Altherma  е съвременният отговор на днешните и бъдещи проблеми, свързани с конвенционалните системи за отопление, като растящите цени на енергоносителите и неприемливо високото вредно въздействие върху околната среда.Тя съчетава в себе си икономичността на климатичната система на директно изпарeние, комфорта на водно отопление и производство на битова гореща вода.Altherma е сплит система, състояща се от външно тяло и вътрешен хидробокс.

Altherma  е система за централно отопление с индивидуално управление за  отделни жилища, жилищни кооперации , еднофамилни и многофамилни къщи. Alterma е разработена в три модификации- Alterma LT / нискотемпературна / , Alterma HT/ високо температурна , Alterma FLEX , Alterma Hibrid/ комбинираща в себе си кондензен газов котел и система на директно изпарение/.Освен тези четири конфигурации системата Altherma , може идеално да се комбинира със соларни панели за производство на топла вода. Слънцето ни дава от 30 до 70% от необходимата енергия за топла вода. Altherma, комплексно решение с мисъл за бъдещето.

Показване: Списък / Икони
Показване:

"Климакомплект" ЕООД е създадена през 1994 год. със седалище гр. Стара Загора. Основната й дейност е насочена към доставка и монтаж на хладилна и климатична техника. Предлагаме съоръжения за климатизация на битови, офис и производствени помещения, както и централна климатизация на хотели и бизнес сгради на водещите марки климатици Дайкин, Фуджицу, Митсубиши, Чиго и др. Изгражда промишлени средно и ниско температурни хладилни камери и тунели за шоково размразяване.

 

Клима Комплект - продажба на климатици Дайкин, Чиго, Митсубиши, Фуджицу- гр. Стара Загора