Продажба на климатици Gree, Daikin, Fujitsu - гр. Стара Загора
Търси по цена

климатик DAIKIN модел FTXR 42E/RXR 42E- URURU SARARA

3,900.00 лв. 3,560.00 лв.
- 9%


Код на продукт: DAIKIN модел FTXR 42E/RXR 42E-
: цена с ДДС
Наличност: В наличност
Направете запитване за този модел климатик
*Вашето име:

*Телефонен номер:

Запитване относно:

Въведете кода:

Моля оставете телефонен номер за да се свържем с вас!

Описание Отзиви (0)

Дайкин URURU SASARA / овлажняване –изсушаване на японски език/ е единствената и първа по рода си сплит система с възможност за пълноценно вентилиране с пресен въздух, пълен контрол върху относителната влажност в помещението и интегриран мощен въздухоочистител  Flash Streamer.

 Външния въздух се пречиства на два етапа: първо във външното, а след това във вътрешното тяло. Във външното тяло става отделяне на изгорели газове и неприятни миризми (по време на работата с осъществяване на вентилация). Във вътрешното тяло, въздухът ще се филтрира от прах и полени, а фотокаталитичният филтър ще погълне допълнително и миризмите. Накрая по технологията Flash Streamer,  се прави отделяне на формалдехида, вирусите, гъбичките и пр.

За да се постигне целогодишен комфорт е необходимо нещо повече от просто регулиране на температурата. Новият модел URURU SASARA на DAIKIN със своята уникална комбинация от възможности за овлажняване, изсушаване, вентилация с пресен въздух и пречистване на въздуха предоставя точната степен на комфорт, от която се нуждаете през всички сезони на годината.

Нестандартното в модула САРАРА / модел изсушаване/ се дължи на факта, че DAIKIN затопля хладният и вече сух въздух (режим на обезвлажняване с повторно подгряване) с което се избягва преохлаждане на помещението.

Модула URURU / модул овлажняване/  се намира във външният агрегат на системата, където се абсорбира/улавя/ влагата от външният въздух ,която посредством антибактериалната тръба за пресният въздух постъпва в помещението.

Напишете отзив за този климатик

Твоето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


"Климакомплект" ЕООД е създадена през 1994 год. със седалище гр. Стара Загора. Основната й дейност е насочена към доставка и монтаж на хладилна и климатична техника. Предлагаме съоръжения за климатизация на битови, офис и производствени помещения, както и централна климатизация на хотели и бизнес сгради на водещите марки климатици Дайкин, Фуджицу, Митсубиши, Чиго и др. Изгражда промишлени средно и ниско температурни хладилни камери и тунели за шоково размразяване.

 

Клима Комплект - продажба на климатици Дайкин, Чиго, Митсубиши, Фуджицу- гр. Стара Загора