Продажба на климатици Gree, Daikin, Fujitsu - гр. Стара Загора

Климатизация на бизнес помещения

Климатизация на бизнес помещения

Водещата в отрасъла гама за леки търговски приложения Sky Air на Daikin е преработена още преди да влязат в сила последните законови изисквания за оптимална сезонна енергийна ефективност.

Предоставя идеалното решение за всички видове малки търговски помещения, Sky Air на Daikin предлага цялостно решение за комфорт, което  позволява пълен контрол на отопление и охлаждане.

Като постоянен лидер на пазара, Daikin е първата компания в бранша, която оптимизира цялата си гама Daikin Sky Air за сезонна ефективност. Затова тя е съвместима с най-новите стандарти на директивата за еко-дизайн, които ще влязат в сила през 2013 г. и дори отговаря на стандартите, предвидени за 2015 г. В резултат на това, новата сезонна гама на Sky Air е до 40%  са  по-ефективна от предишните модели. Стилни, безшумни вътрешни тела се вписват идеално във всеки интериор - нов или реконструиран.

Те са разработени така, че да пасват на стая с всякакви размери, независимо дали е дълга или нестандартна, и могат да бъдат за скрит монтаж или разположени на стената, на пода или окачени на тавана.

"Климакомплект" ЕООД е създадена през 1994 год. със седалище гр. Стара Загора. Основната й дейност е насочена към доставка и монтаж на хладилна и климатична техника. Предлагаме съоръжения за климатизация на битови, офис и производствени помещения, както и централна климатизация на хотели и бизнес сгради на водещите марки климатици Дайкин, Фуджицу, Митсубиши, Чиго и др. Изгражда промишлени средно и ниско температурни хладилни камери и тунели за шоково размразяване.

 

Клима Комплект - продажба на климатици Дайкин, Чиго, Митсубиши, Фуджицу- гр. Стара Загора