Продажба на климатици Gree, Daikin, Fujitsu - гр. Стара Загора

Предварително полагане на трасета

Предварителното полагане на тръбните трасета на климатичните системи е все повече желана услуга от потребителите . Тя позволява вкопаване на тръбния сноп и неговите свързващи кабели в стената , което позволява максимална естетика след монтаж на съоръжението.Тя се препоръчва за изпълнение на определен етап от извършване на ново строителство или при ремонтни дейности  при вече завършени сгради .

Предварителното полагане позволява да се запази максимално интериорната естетиката на помещението. При ново строителство предварителното полагане  позволява подреждането и на външните тела ,така че да се запази максимално фасадата на сградата ,за да се избегне „висенето“ на тръби и безразборно монтирани тела.

"Климакомплект" ЕООД е създадена през 1994 год. със седалище гр. Стара Загора. Основната й дейност е насочена към доставка и монтаж на хладилна и климатична техника. Предлагаме съоръжения за климатизация на битови, офис и производствени помещения, както и централна климатизация на хотели и бизнес сгради на водещите марки климатици Дайкин, Фуджицу, Митсубиши, Чиго и др. Изгражда промишлени средно и ниско температурни хладилни камери и тунели за шоково размразяване.

 

Клима Комплект - продажба на климатици Дайкин, Чиго, Митсубиши, Фуджицу- гр. Стара Загора