Продажба на климатици Gree, Daikin, Fujitsu - гр. Стара Загора

ЗА НАС

"Климакомплект" ЕООД е създадена през 1994 год. със седалище гр. Стара Загора. Основната й дейност е насочена към доставка и монтаж на хладилна и климатична техника.

Фирмата завършва целия цикъл на изпълнение - консултация, проектиране, доставка, монтаж, гаранционно обслужване, сервиз и профилактика на хладилната и климатична техника. Предлага съоръжения за климатизация на битови, офис и производствени помещения, както и съоръжения за централна климатизация на хотели и бизнес сгради. Оторизиран дистрибутор на марките DAIKIN Japan , FUJITSU Japan , CHIGO  PRC .  

За фирма "КЛИМАКОМПЛЕКТ" - гр. Стара Загора работят доказани специалисти с професионални знания, умения и опит , сертифицирани за работа с хладилни агенти, с което се гарантира качеството на предлаганите услуги.

Предлага на своите клиенти съоръжения с гарантирано качество на утвърдени световни производители,с  оглед на пълното задоволяване на изискванията им, относно степентта на създавания комфорт, шумови характеристики,
постигане на технологичните параметри, лесна експлоатация , експлоатационна годност за климатичните съоръжения .

''Климакомплект'' ЕООД 

 

"Климакомплект" ЕООД е създадена през 1994 год. със седалище гр. Стара Загора. Основната й дейност е насочена към доставка и монтаж на хладилна и климатична техника. Предлагаме съоръжения за климатизация на битови, офис и производствени помещения, както и централна климатизация на хотели и бизнес сгради на водещите марки климатици Дайкин, Фуджицу, Митсубиши, Чиго и др. Изгражда промишлени средно и ниско температурни хладилни камери и тунели за шоково размразяване.

 

Клима Комплект - продажба на климатици Дайкин, Чиго, Митсубиши, Фуджицу- гр. Стара Загора