Продажба на климатици Gree, Daikin, Fujitsu - гр. Стара Загора

климатик FUJITSU модел AWYZ 18LBC/ AOYZ 18LBL

2,900.00 лв. 2,690.00 лв.
- 7%


Код на продукт: AWYZ 18LBC/ AOYZ 18LBL
: с ДДС
Наличност: В наличност
Направете запитване за този модел климатик
*Вашето име:

*Телефонен номер:

Запитване относно:

Въведете кода:

Моля оставете телефонен номер за да се свържем с вас!

Описание Отзиви (0)

Уникалният дизайн на стеннo-таванните уреди на Fujitsu NOCRIA Z  съчетава предимствата на моделите за стена, както и на тези за таван в един единствен уред.

  • Шест звезден енергиен рейтинг-Star Energy Rating
  • Уникална технология постигнала върхова енергийна ефективност.
  • Ниски експлоатационни разходи
  •  Axial мотора е по-компактен, с повече мощност в сравнение с конвенционалните двигатели, позволява висока мощност и ефективност, по-ниски вибрации и шумови емисии.
  • Функция пълна мощност- Когато натиснете бутона "Hi Мощност" на дистанционното управление, термопомпата ще работи при максимален капацитет, докато достигне желаната температура на помещението, което го прави най-бързо и ефективно.
  • Автоматично почистващ се  филтър- Филтърът Nocria е най-модерният в света. Не само, прах и алергени като полени, прах акари трупове и спорите се събират във филтъра, но ултравиолетова илюминатор се използва за стерилизиране на бактериите. Така че вашата среда е не само по-чиста и по-свежа, но е много по-здравословен също.  Цялато почистване на  филтъра трае  около 2 минути.
  • Функция  Coil /сушене на топлообменника/ -Чрез изсушаване на топлообменника за около 18 минути и след 2 минути UV филтър почистване, функционирането на бобината сушене ще предотврати развитието на мухъл, гъбички и лоши миризми.
  • Силен вертикален въздушен поток осигурява мощно отопление на нивото на пода. Здравословен хоризонтален въздушен поток не духа въздух директно в обитателите на помещението.
  • Cobalt син топлообменник- устойчив на корозия материал, за да се подобри издръжливостта и да удължи живота работата на вашия термопомпа.

Напишете отзив за този климатик

Твоето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


"Климакомплект" ЕООД е създадена през 1994 год. със седалище гр. Стара Загора. Основната й дейност е насочена към доставка и монтаж на хладилна и климатична техника. Предлагаме съоръжения за климатизация на битови, офис и производствени помещения, както и централна климатизация на хотели и бизнес сгради на водещите марки климатици Дайкин, Фуджицу, Митсубиши, Чиго и др. Изгражда промишлени средно и ниско температурни хладилни камери и тунели за шоково размразяване.

 

Клима Комплект - продажба на климатици Дайкин, Чиго, Митсубиши, Фуджицу- гр. Стара Загора