Продажба на климатици Gree, Daikin, Fujitsu - гр. Стара Загора

ОЧАКВАЙТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАЗАР ПРЕЗ 2015 г.

Продажба на климатици Fujitsu Продажба на климатици Daikin Продажба на климатици Gree

Климатиците са със сигурност напреднаха извън техния обсег на просто "кондициониране на въздуха". Fujitsu General LTD показа своята най-нова инжинерингова разработка в областта на битовата климатизация - Новият NOCRIA X DUAL BLASTER

Серия на енергийно ефективни климатици , в който инженерите на Fujitsu General LTD са дали ново уникално предложение за разбиване на потоците въздух ,като подаването на въздух в помещението става не само от централната част на вътрешната единица, но също и подава въздушна струя от двете си страни (т.е., дясна и лява страна).

Освен това, уникален със своите подобрения в производителността, подпомагани с използването на нов екологичен хладилен агент R32. Енергиен клас А+++ . Иинтелигентен сензор за температура, която действа като дистанционно управление, за да разберем температурата на околната среда.

Накрая, но не на последно място контрол чрез смартфони и компютри.

Най-нови климатици от "Климакомплект" - гр. Стара Загора
Новини
Промоции на климатици в гр. Стара Загора

"Климакомплект" ЕООД е създадена през 1994 год. със седалище гр. Стара Загора. Основната й дейност е насочена към доставка и монтаж на хладилна и климатична техника. Предлагаме съоръжения за климатизация на битови, офис и производствени помещения, както и централна климатизация на хотели и бизнес сгради на водещите марки климатици Дайкин, Фуджицу, Митсубиши, Чиго и др. Изгражда промишлени средно и ниско температурни хладилни камери и тунели за шоково размразяване.

 

Клима Комплект - продажба на климатици Дайкин, Чиго, Митсубиши, Фуджицу- гр. Стара Загора