Продажба на климатици Gree, Daikin, Fujitsu - гр. Стара Загора

Изграждане на завод за климатици за автомобили у нас

Продажба на климатици Fujitsu Продажба на климатици Daikin Продажба на климатици Gree

Германската компания фирма „Бер – Хелла Термоконтрол“ (Behr-Hella Thermocontrol GmbH) има намерения да изгради предприятие за производство на климатици и климатични инсталации за автомобили и камиони в района на Божурище. Производството на компанята ще бъде изцяло за Западно Европейския пазар. Компанията е с изключително богат опит на международния пазар в производството на климатици. Седалището и централната производствена база се намират в гр. Липщадт, Германия, но също така "Бер – Хелла Термоконтрол" притежава заводи в Китай, САЩ, Индия.

Стойността на инвестиционния проект на фирмата е над 42.5 млн. лв., а дългосрочните планове на компанията са завода да разшири инвестицията си, която може да достигне до 100 млн. лв. и да подсигури до 800 работни места.

Едни от основните клиенти на компанията са Мерцедес, Фолксваген, Порше, Ламбурджини, Бугати, Рено и др.

Най-нови климатици от "Климакомплект" - гр. Стара Загора
Новини
Промоции на климатици в гр. Стара Загора

"Климакомплект" ЕООД е създадена през 1994 год. със седалище гр. Стара Загора. Основната й дейност е насочена към доставка и монтаж на хладилна и климатична техника. Предлагаме съоръжения за климатизация на битови, офис и производствени помещения, както и централна климатизация на хотели и бизнес сгради на водещите марки климатици Дайкин, Фуджицу, Митсубиши, Чиго и др. Изгражда промишлени средно и ниско температурни хладилни камери и тунели за шоково размразяване.

 

Клима Комплект - продажба на климатици Дайкин, Чиго, Митсубиши, Фуджицу- гр. Стара Загора