Продажба на климатици Gree, Daikin, Fujitsu - гр. Стара Загора

климатик FUJITSU модел AWYZ 18LBC/ AOYZ 18LBL

2,900.00 лв. 2,690.00 лв.
- 7%


Product Code: AWYZ 18LBC/ AOYZ 18LBL
: с ДДС
Availability: In Stock
Fast order
*text_name

*Your phone number:

Your comment:

Enter the code:

Please include your phone number so we can contact you

Description Reviews (0)

Уникалният дизайн на стеннo-таванните уреди на Fujitsu NOCRIA Z  съчетава предимствата на моделите за стена, както и на тези за таван в един единствен уред.

  • Шест звезден енергиен рейтинг-Star Energy Rating
  • Уникална технология постигнала върхова енергийна ефективност.
  • Ниски експлоатационни разходи
  •  Axial мотора е по-компактен, с повече мощност в сравнение с конвенционалните двигатели, позволява висока мощност и ефективност, по-ниски вибрации и шумови емисии.
  • Функция пълна мощност- Когато натиснете бутона "Hi Мощност" на дистанционното управление, термопомпата ще работи при максимален капацитет, докато достигне желаната температура на помещението, което го прави най-бързо и ефективно.
  • Автоматично почистващ се  филтър- Филтърът Nocria е най-модерният в света. Не само, прах и алергени като полени, прах акари трупове и спорите се събират във филтъра, но ултравиолетова илюминатор се използва за стерилизиране на бактериите. Така че вашата среда е не само по-чиста и по-свежа, но е много по-здравословен също.  Цялато почистване на  филтъра трае  около 2 минути.
  • Функция  Coil /сушене на топлообменника/ -Чрез изсушаване на топлообменника за около 18 минути и след 2 минути UV филтър почистване, функционирането на бобината сушене ще предотврати развитието на мухъл, гъбички и лоши миризми.
  • Силен вертикален въздушен поток осигурява мощно отопление на нивото на пода. Здравословен хоризонтален въздушен поток не духа въздух директно в обитателите на помещението.
  • Cobalt син топлообменник- устойчив на корозия материал, за да се подобри издръжливостта и да удължи живота работата на вашия термопомпа.

Write a review

Your Name:

Your Review:

Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:


Climakomplekt

Клима Комплект - продажба на климатици Дайкин, Чиго, Митсубиши, Фуджицу- гр. Стара Загора