Търсене
Назад до Началната страница

Магазини

"Климакомплект" ЕООД е създадена през 1994 год. със седалище гр. Стара Загора. Основната й дейност е насочена към доставка и монтаж на хладилна и климатична техника.

Фирмата завършва целия цикъл на изпълнение - консултация, проектиране, доставка, монтаж, гаранционно обслужване, сервиз и профилактика на хладилната и климатична техника. Предлага съоръжения за климатизация на битови, офис и производствени помещения, както и съоръжения за централна климатизация на хотели и бизнес сгради. Оторизиран дистрибутор на марките LG, DAIKIN Japan , FUJITSU Japan , CHIGO  PRC .  

За фирма "КЛИМАКОМПЛЕКТ" - гр. Стара Загора работят доказани специалисти с професионални знания, умения и опит , сертифицирани за работа с хладилни агенти, с което се гарантира качеството на предлаганите услуги.

Предлага на своите клиенти съоръжения с гарантирано качество на утвърдени световни производители,с  оглед на пълното задоволяване на изискванията им, относно степентта на създавания комфорт, шумови характеристики, постигане на технологичните параметри, лесна експлоатация , експлоатационна годност за климатичните съоръжения .

''Климакомплект'' ЕООД

Магазин

Магазин

Стара Загора
ул. „Христо Ботев“ 4

loading...