Продажба на климатици Gree, Daikin, Fujitsu - гр. Стара Загора

термопомпа за охлаждане и отопление DAIKIN Alterma LT модел ERLQ004...008CV3 монофазен

14,628.00 лв.

Product Code: LG THERMA V HYDROSPLIT HU141MRB.U30 / HN1600MC.NK0
Availability: In Stock
Fast order
*text_name

*Your phone number:

Your comment:

Enter the code:

Please include your phone number so we can contact you

Description Reviews (0)

Модификация на Daikin Alterma LT  за охлаждане, отопление  и БГВ е система съставена от нискотемпературна термопомпа/ монофазна или  трифазна /, хидробокс  и самостоятелен бойлер за топла вода, възможност за присъединяване на слънчеви колектори.

Тази високо надеждна система поддържа перфектната вътрешна температура и отговаря на вашите изисквания за топла вода през цялата година. Рядко има нужда от спомагателните електрически нагреватели дори и при най-тежките климатични условия.

Системата е инверторно управлявана, което означава, че тя настройва капацитетите си на отопление или охлаждане да отговарят на действителните изисквания. Това помага да се сведат до минимум температурните колебания и консумация на енергия, осигурявайки по-голям комфорт, надеждност и ефективност за собствениците на дома.

Новата гама се гордее и с нов, лесен за ползване контролен интерфейс. Той е с многоезична поддръжка и графична визуализация, което опростява монтажа и въвеждането в експлоатация, така че работата на системата може да се оптимизира, за да достигне най-висока ефективност. Като резултат ежедневният контрол е ясен на крайния потребител, точна обратна информация се предоставя за оперативните условия и потреблeнието на енергия.

Write a review

Your Name:

Your Review:

Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:


Climakomplekt

Клима Комплект - продажба на климатици Дайкин, Чиго, Митсубиши, Фуджицу- гр. Стара Загора